2 annosta
1 pieni kesäkurpitsa
2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
6 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
10 basilikan lehteä silputtuna
kourallinen pistaasipähkinöitä rouhittuna
suolaa, pippuria
parmesaanilastuja/raastetta
spagettia
Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi siivuiksi ja paista öljyssä kunnes siivut pehmenevät. Lisää hienonnettu valkosipuli ja sitruunamehu pannulle. Paista niin kauan kunnes kesäkurpitsa saa väriä ja kypsyy tasaisesti. Lisää lopuksi suolaa, pippuria ja silputtu basilika siivujen joukkoon. Lisää kypsä spagetti pannuun ja sekoita kunnolla. Jaa annokset lautaselle ja koristele parmesaanilastuilla ja pistaasipähkinärouheella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti