Tässä se nyt on; elämäni ensimmäinen ilolla jaettu resepti!
Kiitokset tästä annoksesta menevät jääkaapilleni. Löysin nimittäin sen uumenista ainekset tähän reseptiin. Kyseinen kastike valmistuu hetkessä, joten aloita sen tekeminen vasta sitten kun pasta on jo kiehunut jonkin aikaa. Ainiin ja pestoa ja mascarponea kannattaa laittaa ihan reilut ruokalusikalliset!
1 annos
½ sipuli
tilkka öljyä
3 rkl arrabbiata-pestoa
3 rkl mascarponea
0,5 dl pastan keitinvettä
10 kirsikkatomaattia
parmesaania
Laita spagetti kiehumaan suolattuun veteen.
Suikaloi sipuli ja paista hetki pannulla öljyn kera.
Lisää pesto ja mascarpone, sekoita. Kastikkeesta tulee melko paksua, joten lisää pastan keitinvettä sekaan. Lisää lopuksi kirsikkatomaatit, lämmitä kastiketta hetki ja kaada keitetyn spagetin sekaan.
Päälle reilusti parmesaania, tilkka oliiviöljyä ja annos on valmis!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti