maanantai 1. syyskuuta 2014

Vartin herkku ellei nopeampi: pinaatti-lohipasta

Tämä ruoka sopii ainakin sellaiseen tilanteeseen kun olet kotimatkalla, joka kestää ainakin 45 minuuttia, sinulla on huutava nälkä etkä halua käyttää kummemmin aikaa kokkaamiseen varsinkaan kun ohjelmassa on vielä siivoamista ja pyykinpesua. Tosin maanantain kunniaksi voisi vaan ottaa rennosti, kyllä ne pölypallot ja likapyykit voi hoitaa huomennakin...


Pinaatti-lohipasta
2 hengelle

150 g kylmäsavulohta
kourallinen pinaattia
puolikkaan sitruunan mehu
parmesaania
mustapippuria
spagettia

Laita spagetti kiehumaan. Pilko sillä aikaa pinaatti ja kylmäsavulohi pienemmäksi. Lisää puolet sitruunamehusta lohen joukkoon. Kaada kypsä spagetti siivilän läpi ja sitten takaisin kattilaan, sekoita pilkotut ainekset joukkoon. Sekoita niin kauan kunnes pinaatti menee kasaan ja lohi kypsyy hieman. Purista loput sitruunamehut joukkoon ja rouhi sekaan pippuria. Tarjoa parmesaanin ja oliiviöljyn kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti