Toast skagen korealaisittain
2-4 annosta
360 g isoja katkarapuja (MSC-merkittyjä)
4 reilua ruokalusikkallista majoneesia (n. 0,7 dl)
2 reilua ruokalusikkalista ranskankermaa
1 kevätsipuli hienonnettuna
1,5 rkl gochujang-chilitahnaa
1 rkl gochugaru-chilijauhetta
½ tl riisiviinietikkaa
1 rkl seesaminsiemeniä
Tarjoiluun: 4 isoa paahtoleipää, salaatinlehtiä, chiliä, korianteria ja pehmeäksi keitettyjä kananmunia
Sulata katkaravut ja laita ne kulhoon, jonka pohjalla on talouspaperia. Näin ylimääräinen neste imeytyy paperiin eikä täytteestä tule liian vetelää. Nosta talouspaperi pois ja lisää katkarapujen sekaan kaikki muut ainekset, tarkista maku. Lisää chilitahnaa ja jauhetta vähitellen, jos haluat miedompia makuja.
Paista neljä paahtoleipää molemmin puolin pannulla öljyn kanssa. Laita leivän päälle salaatinlehtiä, katkaraputäytettä, pala kananmunaa, koristele chilillä ja korianterilla. Chiliä ja koriateria voi myös hienontaa katkarapujen joukkoon.
Tätä on ehdottomasti kokeiltava! Välillä nuo klassikkoskagenit maistuvat hiukan lässyiltä.
VastaaPoistaKiitos myös tuotevinkeistä!
Kiva, että löysit kokeiltavaa :) chilitahnaa voi käyttää monipuolisesti muihinkin ruokiin!
VastaaPoista