Tein uuden vuoden paikkeilla tämän Valion karamellisoidun sipulipiirakan, joka oli todella onnistunut. Tässä siis pikainen reseptivinkki vaikka huomiseen brunssipöytään!
Reseptissä täytteeseen tulee 400 grammaa sipulia, mutta vähempikin riittää, varsinkin jos haluaa asetella paistetut sipulirenkaat kauniisti piirakan päälle. Pientä näpertelyä tuo sipulien paistaminen vaatii, mutta saahan sillä kauniimman lopputuloksen aikaan. Nyt reissukuvien kimppuun, kokatkaa te sillä aikaa tai nauttikaa rentouttavasta ravintolaillasta! (Eilen tuli testattua Bar Favela, joka sijaitsee Mechelininkadulla. Hyvä ruoka ja leppoisa tunnelma, suosittelen!)
Tässä linkki reseptiin: Valion Karamellisoitu sipulipiirakka
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti